De villa is de ideale uitvalbasis om volop te genieten van uw vakantie. Zowel de natuur -als cultuurliefhebbers komen aan hun trekken. Maar ook voor de actieve toerist, wijnkenner of gastronoom heeft de streek veel te bieden

Lac du Salagou

Dit beschermde natuurgebied is een waar paradijs voor wandelaars, mountainbikers, ruiters, vissers en watersportliefhebbers.

Cirque de Mourèze

Wandelwegen voeren door de kloven en langs de wanden van deze grillig gevormde rotsen. Bovenaan heb je een mooi uitzicht over het Lac du Salagou

Gorges de l'Hérault

Geniet van een heerlijk dagje kanoën in deze prachtige omgeving. Voorbij de Pont de Diable wordt het dal breder

St Guilhem le Désert

Het dorp heeft nauwe straatjes met gezellige winkeltjes. Rond het plein bij de abdij, Place de Liberté, heerst er een gezellige drukte.

Cirque de Navacelles

Het geologische wonder (lijkt op een hoefijzer) is een kloof omringd door 300m hoge wanden, dat werd uitgeslepen door de rivier de Vis.

Pézenas

Een sfeervol stadje met mooie herenhuizen, binnenplaatsen en tal van winkeltjes

Montpellier

Een veelzijdige, levendige stad , ideaal voor een dagje uit! Loop verloren in de kleine straatjes van de binnenstad om dan plots uit te komen op een plein met terrasjes en straatanimatie.

Wijnstreek

De Hérault is het op een na grootste en oudste wijnbouwgebied van Frankrijk. Hier wordt een grote variëteit aan wijnen verbouwd, die ieder even tongstrelend zijn.

Millau

Het gezellige stadje Millau vooral bekend van de beroemde viaduct, ligt in het hart van het ongerepte landschap in het Regionale Natuurpark Les Grands Causses.

Middellandse zee

45min rijden en u staat met uw voeten in de zee of zit u te genieten van oesters aan het Etang de Thau.

Grotten

Grotten in de omgeving: Labeil, Clamouse en Demoiselles.

Béziers

Een prachtige stad met oude straatjes en mooie pleintjes. Vlakbij het Canal du Midi en de sluizen van Fonsérannes.