Omgeving

Lac du Salagou

Het felle rood van het gesteente steekt fel af tegen het groen van struiken en bomen en het hevige geel van de bloeiende brem. De omgeving biedt een brede waaier van watersport-activiteiten: zwemmen, waterfietsen, surfen, zeilen, vissen.

Lees meer

Cirque de Mourèze

Een van de mooiste dolomietformaties van Europa die een indrukwekkend labyrint vormen. Aangeduide wandelwegen voeren door de kloven en langs de wanden van deze grillig gevormde rotsen. Bovenaan heb je een mooi uitzicht over het Lac du Salagou

Lees meer

Gorges de l'Hérault

De rivier Hérault loopt door een kloof met steile wanden en rotsen. Voorbij de Pont de Diable wordt het dal breder. Aan de pont du diable kan men kano’s huren. Vergeet geen bezoekje te brengen aan St Guilhem le Désert.

Lees meer

Grotten

De bodem van de Languedoc-Roussillon is doorzeefd met grotten en gaten die het grootste ondergrondse netwerk van Frankrijk vormen. Zeker een bezoek waard zijn Grotte de Demoiselles, Grotte de Clamouse en Grotte de Labeil.

Lees meer

Pézenas

Een sfeervol stadje met mooie herenhuizen, binnenplaatsen en tal van winkeltjes

Lees meer

...

Naast natuurlijke rijkdommen komen ook de culturele liefhebbers aan hun trekken. Maar ook voor de actieve toerist heeft de streek veel te bieden.

Lees meer